Όροι Χρήσης

1. Εισαγωγή
Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας! Η ιστοσελίδα αυτή ανήκει στην KIEFER, με έδρα Λεωφόρος Κηφισίας 44, Τ.Κ. 15125 Μαρούσι Αττική / Ελλάδα αριθμό τηλεφωνικού κέντρου 2107107524 και ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@ergotechnique.gr. Οι παρόντες Όροι Χρήσης (“Όροι”) διέπουν τη χρήση της ιστοσελίδας μας (“Ιστοσελίδα”) από εσάς.

2. Αποδοχή Όρων
Χρησιμοποιώντας την Ιστοσελίδα, δηλώνετε ότι αποδέχεστε τους παρόντες Όρους. Εάν δεν συμφωνείτε με τους Όρους, παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα.

3. Περιεχόμενο Ιστοσελίδας
Το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, λογισμικού και άλλου υλικού (“Περιεχόμενο”), ανήκει ή διαχειρίζεται από την εταιρείας μας ή από τους τρίτους στους οποίους έχουμε παρέχει σχετική άδεια.

4. Χρήση Ιστοσελίδας
Η ιστοσελίδα αυτή λειτουργεί μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν δίνει τη δυνατότητα τέλεσης συναλλαγών. Μπορείτε μόνο να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας αλλά και τα συνεργαζόμενα σημεία εξυπηρέτησης στα οποία παρέχονται οι υπηρεσίες μας. Σας παραχωρούμε μια μη αποκλειστική, μη μεταβιβάσιμη άδεια χρήσης της Ιστοσελίδας για τους προσωπικούς σας, μη εμπορικούς σκοπούς.

5. Απαγορεύσεις
Απαγορεύεται η χρήση της Ιστοσελίδας για:
Οποιονδήποτε παράνομο ή μη εξουσιοδοτημένο σκοπό.
Την παραβίαση οποιωνδήποτε νόμων, κανονισμών ή δικαιωμάτων τρίτων.
Την αποστολή spam ή άλλου ανεπιθύμητου περιεχομένου.
Την αλλοίωση ή βλάβη της Ιστοσελίδας.
Την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα με μη εξουσιοδοτημένα μέσα.

6. Πνευματικά Δικαιώματα
Το Περιεχόμενο της Ιστοσελίδας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Απαγορεύεται η αντιγραφή, η αναπαραγωγή, η τροποποίηση, η διανομή ή η δημόσια προβολή του Περιεχομένου χωρίς την άδειά μας.

7. Αποποίηση Ευθύνης
Η KIEFER. δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία που προκύπτει από τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης του ιστοτόπου μας. Συγκεκριμένα, δεν φέρουμε ευθύνη για:
Τυχόν σφάλματα ή παραλείψεις στο Περιεχόμενο.
Τυχόν διακοπές ή βλάβες στην Ιστοσελίδα.
Τυχόν απώλειες ή ζημιές που προκύπτουν από τη χρήση της Ιστοσελίδας.

8. Τροποποίηση Όρων
Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε τους παρόντες Όρους οποτεδήποτε. Οι τροποποιήσεις θα ισχύουν από την ημερομηνία δημοσίευσής τους στην Ιστοσελίδα.

9. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Σεβόμαστε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Η διαχείριση και η ασφάλεια των πληροφοριών σας διέπεται από:
Τους νόμους για την προστασία δεδομένων: Ακολουθούμε αυστηρά τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.
Τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων: Συμμορφωνόμαστε με τις αποφάσεις και τις οδηγίες της αρμόδιας Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων: Εδώ μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για το πώς συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και προστατεύουμε τα δεδομένα σας, καθώς και για τα δικαιώματά σας.
Την Πολιτική Cookies: Εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα cookies που χρησιμοποιούμε στην ιστοσελίδα μας και για το πώς μπορείτε να τα διαχειριστείτε.

10. Εφαρμοστέο Δίκαιο
Οι παρόντες Όροι διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο.

11. Επίλυση Διαφορών
Οποιεσδήποτε διαφορές προκύπτουν από ή σχετίζονται με τους όρους θα επιλύονται με ειρηνικό τρόπο. Εάν δεν επιτευχθεί ειρηνική λύση, η διαφωνία θα υποβληθεί στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Αθήνας, Ελλάδα.

12. Επικοινωνία
Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με τους παρόντες Όρους, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο ή στο e-mail που αναγράφονται στην Εισαγωγή.