• Δημιουργούμε ενέργεια..

 • Δημιουργούμε ενέργεια..

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Τι μπορούμε να πετύχουμε

Αναλαμβάνοντας τη μελέτη και κατασκευή μονάδων παραγωγής πράσινης ενέργειας, συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός βιώσιμου ενεργειακού μέλλοντος.
Μέσα από τα έργα μας χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας παρέχοντάς τους υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.
Ακολουθώντας διαρκώς τις τεχνολογικές εξελίξεις, επιτυγχάνουμε τη συνεχή βελτίωση της απόδοσης μας για την επίτευξη ενός άριστου επιχειρηματικού αποτελέσματος.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Μερικά απο τα έργα μας

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη και κατασκευή έργων ΑΠΕ και έργων του πρωτογενούς τομέα

H kΙΕFER ΤΕΚ ΕΠΕ έχει κατασκευάσει Φωτοβολταϊκά Πάρκα, Μονάδες Βιοαερίου και Μικρούς Υδροηλεκτρικούς Σταθμούς σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Επίσης βρίσκεται στη διαδικασία αδειοδότησης - υλοποίησης πολλών ακόμα μονάδων παραγωγής ενέργειας, έχοντας στο δυναμικό της έργα συνολικής ισχύος άνω των 100 ΜW.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Οι άνθρωποι πίσω από την kΙΕFER

 • Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης Βιοαερίου

  Μαρία Δρούγα

  Στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης Βιοαερίου της kΙΕFΕR ΤΕΚ ΕΠΕ εργάζεται η Μαρία Δρούγα, ως υπεύθυνη του ...Περισσότερα

  Στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης Βιοαερίου της kΙΕFΕR ΤΕΚ ΕΠΕ εργάζεται η Μαρία Δρούγα, ως υπεύθυνη του εργαστηρίου βιολογικής παρακολούθησης έργων Βιοαερίου. Γεωπόνος του τμήματος Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων & Γεωργικής Μηχανικής Γ.Π.Α. με μεταπτυχιακό τίτλο στη Διαχείριση Περιβάλλοντος. Έχει 10ετή εμπειρία σε ερευνητικά και πειραματικά έργα παραγωγής Βιοαερίου καθώς και στη διαχείριση αποβλήτων γεωργοκτηνοτροφικών μονάδων. Ως εργαστηριακή συνεργάτης του εργαστηρίου Γεωργικών Κατασκευών του Γ.Π.Α. έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία σε εργαστηριακές αναλύσεις και στην παρακολούθηση έργων Βιοαερίου.

  Λιγότερα
 • ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

  Χριστίνα Αναστασιάδου

  Σύμβουλος επιχειρήσεων στο υποκατάστημα της kIEFER TEK ΕΠΕ στην πόλη των Γρεβενών είναι η Χριστίνα Αναστασιάδου, ...Περισσότερα

  Σύμβουλος επιχειρήσεων στο υποκατάστημα της kIEFER TEK ΕΠΕ στην πόλη των Γρεβενών είναι η Χριστίνα Αναστασιάδου, πτυχιούχος οικονομολόγος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Εργάστηκε στην Ε.Α.Σ. Γρεβενών για 9 χρόνια και διετέλεσε προϊσταμένη του οικονομικού τμήματος. Ασχολείται με την προετοιμασία φακέλων για επιδοτήσεις ΕΣΠΑ, εντάξεις στο νέο Αναπτυξιακό Νόμο και συμβουλευτικές υπηρεσίες αξιοποίησης ευκαιριών χρηματοδότησης επιχειρήσεων.

  Λιγότερα
 • ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

  Χρήστος Πετρόχειλος

  Γενικός Διευθυντής της kIEFER TEK ΕΠΕ είναι ο Χρήστος Πετρόχειλος, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Ενέργεια. ...Περισσότερα

  Γενικός Διευθυντής της kIEFER TEK ΕΠΕ είναι ο Χρήστος Πετρόχειλος, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Ενέργεια. Είναι μέλος του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας από το 2002, όπου διετέλεσε ερευνητής του Τμήματος Φ/Β Συστημάτων. Το Μάρτιο του 2007 ανέπτυξε φωτοβολταϊκά πάρκα μεγάλης κλίμακας για λογαριασμό της Solar Cells HELLAS Group. Το 2008-2014 ως επικεφαλής σχεδιασμού και ανάπτυξης έργων υλοποίησε την ανάπτυξη ενεργειακών συστήματων συνολικής ισχύος 120 ΜWp σε Ελλάδα και Ευρώπη, στις εταιρείες Phoenix Solar ΕΠΕ και Priosol ΕΠΕ.

  Λιγότερα
 • ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

  Δημήτρης Ασημακόπουλος

  Επικεφαλής Λειτουργίας και Συντήρησης Έργων της kIEFER TEK ΕΠΕ είναι ο Δημήτρης Ασημακόπουλος, μηχανολόγος ...Περισσότερα

  Επικεφαλής Λειτουργίας και Συντήρησης Έργων της kIEFER TEK ΕΠΕ είναι ο Δημήτρης Ασημακόπουλος, μηχανολόγος μηχανικός Τ.Ε. και με μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της ενέργειας σε Πανεπιστήμιο της Γερμανίας.Από το 2008 έχει εργαστεί για διάφορες πολυεθνικές εταιρείες κατασκευής έργων ΑΠΕ αρχικά στον τομέα της κατασκευής και μετέπειτα στο κομμάτι της Λειτουργίας και Συντήρησης κυρίως Φωτοβολταϊκών Σταθμών μικρής και μεγάλης κλίμακας.

  Λιγότερα
 • ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΡΓΩΝ ΑΠΕ

  Παναγιώτης Πετρόχειλος

  Υπεύθυνος Έργων Α.Π.Ε. στην kIEFER TEK EΠΕ είναι ο Παναγιώτης Πετρόχειλος, διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός ...Περισσότερα

  Υπεύθυνος Έργων Α.Π.Ε. στην kIEFER TEK EΠΕ είναι ο Παναγιώτης Πετρόχειλος, διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π.. Εργάζεται στον τομέα των Α.Π.Ε. από το 2005, με εμπειρία στην ανάπτυξη, κατασκευή και διαχείριση ενεργειακών έργων και ειδικότερα Αιολικών πάρκων. Υπήρξε υπεύθυνος για τα φωτοβολταϊκά συστήματα σε κτίρια για την εταιρεία HILTI. Λόγω της εμπλοκής του σε πολυάριθμα ενεργειακά έργα ανά την Ελλάδα κατέχει μεγάλη εμπειρία στον ενεργειακό σχεδιασμό συστημάτων ΑΠΕ.

  Λιγότερα
 • ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΡΓΩΝ ΑΠΕ

  Γιάννης Κλωνάρης

  Υπεύθυνος Έργων Α.Π.Ε. της kIEFER TEK ΕΠΕ είναι ο Γιάννης Κλωνάρης, Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π. και κάτοχος ...Περισσότερα

  Υπεύθυνος Έργων Α.Π.Ε. της kIEFER TEK ΕΠΕ είναι ο Γιάννης Κλωνάρης, Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π. και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις Α.Π.Ε. από το ΚΤΗ της Στοκχόλμης. Εισήλθε στην ελληνική αγορά Α.Π.Ε. με την Phoenix Solar Hellas το 2010 απασχολούμενος στο σχεδιασμό και την υλοποίηση Φ/Β σταθμών μικρής και μεγάλης κλίμακας. Στο τέλος του 2012 μεταπήδησε στην Priosol Hellas ως επικεφαλής σχεδιασμού έργων όπου εργάστηκε σε πολυάριθμα ενεργειακά έργα στον ελληνικό και ευρωπαϊκό χώρο μέσω και της μητρικής εταιρείας Priosol energy Investments Gmbh.

  Λιγότερα
 • ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΡΓΩΝ

  Γιάννης Χαρίτος

  Διευθυντής Κατασκευής Έργων της kIEFERTEKEΠΕ είναι ο Γιάννης Χαρίτος, πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε.. ...Περισσότερα

  Διευθυντής Κατασκευής Έργων της kIEFERTEKEΠΕ είναι ο Γιάννης Χαρίτος, πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε.. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή και διαχείριση έργων πολλαπλών απαιτήσεων. Εργάστηκε στην πρώτη ελληνική βιομηχανία παραγωγής φωτοβολταϊκών πλαισίων ως επικεφαλής του τμήματος κατασκευών. Καθ’ όλη την επαγγελματική του πορεία έως σήμερα έχει εργαστεί σε αρκετές διεθνείς εταιρείες κατασκευών έργων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

  Λιγότερα
 • ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΓΩΝ AΠΕ

  Χρύσα Λύτρα

  Στην ανάπτυξη έργων ΑΠΕ της kIEFER TEK ΕΠΕ εργάζεται από τον Ιούνιο του 2015 η Χρύσα Λύτρα, διπλωματούχος Πολιτικός ...Περισσότερα

  Στην ανάπτυξη έργων ΑΠΕ της kIEFER TEK ΕΠΕ εργάζεται από τον Ιούνιο του 2015 η Χρύσα Λύτρα, διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.. Αποφοίτησε το 2013 και εργάστηκε ως το Σεπτέμβριο του 2014 στη METKA ως μέλος της ομάδας Project Μanagement για τη μελέτη και κατασκευή δύο μονάδων παραγωγής ενέργειας στην Αλγερία συνολικής ισχύος 959 ΜW.

  Λιγότερα
 • Υπεύθυνη Οικονομικού Τμήματος

  Αγγελική Αρτίκη

  Υπεύθυνη του Οικονομικού τμήματος της kIEFER TEK EΠΕ είναι η Αγγελική Αρτίκη, πτυχιούχος στη Διοίκηση και ...Περισσότερα

  Υπεύθυνη του Οικονομικού τμήματος της kIEFER TEK EΠΕ είναι η Αγγελική Αρτίκη, πτυχιούχος στη Διοίκηση και Διαχείριση Έργων. Διαθέτει 10ετή εμπειρία σε οικονομικο- λογιστικές εργασίες και στην Kiefer είναι υπεύθυνη για την αποτελεσματική οργάνωση και το συντονισμό της εύρυθμης λειτουργίας όλων των ενεργειών του Λογιστηρίου. Παρακολουθεί και διεκπεραιώνει τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας διασφαλίζοντας την τήρηση των εσωτερικών διαδικασιών.

  Λιγότερα

Είπαν για Εμάς

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Διευθυνση

Νάξου 12, Χαλάνδρι

Αττική / Ελλάδα

Τηλέφωνο / FAX

+30 2106095795

+30 2106095798

Socialize

© 2015 Developed by    Netsteps web services