Η kIEFER TEK ολοκλήρωσε την κατασκευή μικρού υδροηλεκτρικού 1 MW στα Γρεβενά

Η kIEFER TEK E.Π.Ε. ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε επιτυχώς την κατασκευή και διασύνδεση του Μικρού Υδροηλεκτρικού Σταθμού ισχύος 1 ΜW με το Δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ. Το έργο είναι εγκατεστημένο στη Σαμαρίνα του Δήμου Γρεβενών. Πρόκειται για το πρώτο υδροηλεκτρικό έργο το οποίο υλοποίησε η kIEFER ως EPC Contractor για λογαριασμό της εταιρείας «ΑΡΙΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Μ.Ε.Π.Ε.». Χρησιμοποιήθηκε υδροστρόβιλος Pelton πέντε ακροφυσίων της CINK Hydroenergy και μέση τάση της εταιρείας Schneider Electric. Η κατασκευή του έργου ολοκληρώθηκε σε έντεκα μήνες.

Η kIEFER TEK E.Π.Ε. παράλληλα βρίσκεται στην διαδικασία κατασκευής 3 υδροηλεκτρικών στην περιοχή των Γρεβενών των οποίων η ολοκλήρωση αναμένεται σύντομα.

 

Πηγή: energypress.gr

Μοιράσου το

Facebook
Twitter
LinkedIn
kIEFER

Σχετικά Άρθρα

ENERGEIAKES KOINOTITES AGRINIO 95ΜW

ENERGEIAKES KOINOTITES AGRINIO 95ΜW Φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 95MW. Bρίσκεται στην Αμφιλοχια, ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2020.

Βαθύλακκος 110MW

Βαθύλακκος 110MW Φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 110MW. Bρίσκεται στoν Βαθύλακκο Κοζάνης, ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2022.

LSBP 225MW

LSBP 225MW Φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 225MW. Bρίσκεται στην ΠΕ Κοζάνης, ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2022.

Ρίκια 1MW

Ρίκια 1MW Φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 1000 kW. Bρίσκεται στoν Ασπρόπυργο του νομού Αττικής. Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2012 και παράγει ετησίως 1353 kWh/kWp. Όνομα

Keep & Pick 0,7MW

Keep & Pick 0,7MW Φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 700kWp. Bρίσκεται στη θέση ΒΙ.ΠΕ. Μαρκοπούλου του νομού Αττικής. Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2011 και παράγει ετησίως

elΕλληνικά