Η kIEFER ΣΤΗΝ VERDETEC

Η KIEFER TEK E.Π.Ε. έδειξε δυναμικά την παρουσία της στην 1η Διεθνή έκθεση Τεχνολογιών Περιβάλλοντος “VERDE-TEC ’17”, που διεξήχθει στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (M.E.C.) 2-5 Μαρτίου. Καθ’ όλη τη διάρκεια του τετραημέρου οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το εξειδικευμένο προσωπικό της kIEFER και να ενημερωθούν για τις σύγχρονες τεχνολογίες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, καθώς και για τις δυνατότητες επένδυσης στον τομέα αυτό.

Ο γενικός διευθυντής της kIEFER TEK E.Π.Ε., κύριος Χρήστος Πετρόχειλος, μίλησε στην ημερίδα με θέμα «Επενδύοντας στην κυκλική οικονομία: Νέα έργα και Υποδοµές, ‘Πράσινα’ Σηµεία, Βιοαπόβλητα, Ενεργειακή αξιοποίηση αποβλήτων και εξοικονόμηση ενέργειας», εκπροσωπώντας το Συνδέσµο Παραγωγών και Υποστηρικτών Έργων Βιοαερίου (Σ.Π.Ε.Β.), του οποίου τελεί Πρόεδρος. Στην ομιλία του παρουσίασε την υφιστάμενη κατάσταση στην Ελλάδα όσον αφορά τη δυνατότητα ανάπτυξης μονάδων Βιοαερίου, επισήμανε τα οφέλη του αποφέρει η τεχνολογία βιοαερίου και εξέφρασε τις παρατηρήσεις του σχετικά με το νομοθετικό πλαίσιο που περιβάλλει τη διαδικασία αδειοδότησης τέτοιων μονάδων .

verdetec059verdetec045verdetec052DSC_9061verdetec010

Μοιράσου το

Facebook
Twitter
LinkedIn
kIEFER

Σχετικά Άρθρα

ENERGEIAKES KOINOTITES AGRINIO 95ΜW

ENERGEIAKES KOINOTITES AGRINIO 95ΜW Φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 95MW. Bρίσκεται στην Αμφιλοχια, ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2020.

Βαθύλακκος 110MW

Βαθύλακκος 110MW Φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 110MW. Bρίσκεται στoν Βαθύλακκο Κοζάνης, ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2022.

LSBP 225MW

LSBP 225MW Φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 225MW. Bρίσκεται στην ΠΕ Κοζάνης, ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2022.

Ρίκια 1MW

Ρίκια 1MW Φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 1000 kW. Bρίσκεται στoν Ασπρόπυργο του νομού Αττικής. Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2012 και παράγει ετησίως 1353 kWh/kWp. Όνομα

Keep & Pick 0,7MW

Keep & Pick 0,7MW Φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 700kWp. Bρίσκεται στη θέση ΒΙ.ΠΕ. Μαρκοπούλου του νομού Αττικής. Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2011 και παράγει ετησίως

elΕλληνικά