Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Γρεβενών υπό την ευγενική χορηγια της kΙΕFER ΤΕΚ ΕΠΕ

Η kIEFER TEK ΕΠΕ προσέφερε τη χορηγία της στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Γρεβενών.

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα ευχάριστο και θερμό κλίμα η φωταγώγηση του καινούργιου χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου Γρεβενών και ταυτόχρονα δόθηκε το σύνθημα για την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων. Από νωρίς το απόγευμα είχαν συγκεντρωθεί στην κεντρική πλατεία της πόλης πλήθος παιδιών τα οποία απόλαυσαν το θέαμα που πρόσφεραν οι διασκεδαστές, έπαιξαν, έκαναν κατασκευές και αλληλεπίδρασαν μεταξύ τους. Επίσης, οργανώθηκε ετήσιο χριστουγεννιάτικο παζάρι, ενώ η χορωδία τραγούδησε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα. 

Ο Δήμαρχος Γρεβενών, Γιώργος Δασταμάνης ευχαρίστησε θερμά την kIEFER TEK ΕΠΕ για την χορηγία της σε αυτήν την εκδήλωση και υποσχέθηκε ότι η γιορτή φωταγώγησης θα καθιερωθεί κάθε χρόνο και θα βελτιωθεί, καθώς αποτελεί μια ευχάριστη ευκαιρία να αλλάξει η διάθεση όλων και προετοιμάζει τον κόσμο για τις εορταστικές ημέρες που έπονται.

.ΑΦΙΣΑ ΔΗΜΟΣ  3

Μοιράσου το

Facebook
Twitter
LinkedIn
kIEFER

Σχετικά Άρθρα

ENERGEIAKES KOINOTITES AGRINIO 95ΜW

ENERGEIAKES KOINOTITES AGRINIO 95ΜW Φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 95MW. Bρίσκεται στην Αμφιλοχια, ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2020.

Βαθύλακκος 110MW

Βαθύλακκος 110MW Φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 110MW. Bρίσκεται στoν Βαθύλακκο Κοζάνης, ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2022.

LSBP 225MW

LSBP 225MW Φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 225MW. Bρίσκεται στην ΠΕ Κοζάνης, ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2022.

Ρίκια 1MW

Ρίκια 1MW Φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 1000 kW. Bρίσκεται στoν Ασπρόπυργο του νομού Αττικής. Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2012 και παράγει ετησίως 1353 kWh/kWp. Όνομα

Keep & Pick 0,7MW

Keep & Pick 0,7MW Φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 700kWp. Bρίσκεται στη θέση ΒΙ.ΠΕ. Μαρκοπούλου του νομού Αττικής. Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2011 και παράγει ετησίως

elΕλληνικά