Φωτοστέγη

Τι είναι το πρόγραμμα Φωτοστέγη;

Φανταστείτε αυτό: Μια ζωή απελευθερωμένη από τα βάρη των «φουσκωμένων» λογαριασμών ρεύματος, ένα σπίτι που τροφοδοτείται από την αναξιοποίητη ενέργεια του ήλιου.

Το πρόγραμμα Φωτοστέγη είναι μια πρωτοποριακή πράσινη πρωτοβουλία που καθιστά δυνατή αυτή τη ζωή, καθώς υποστηρίζει νοικοκυριά και αγρότες σε όλη την Ελλάδα, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να είναι υπεύθυνοι για την τροφοδοσία τους με την τοποθέτηση οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων και προηγμένη τεχνολογία αποθήκευσης μπαταριών.

Μιλάμε για ένα μέλλον όπου δεν βρίσκεστε στο έλεος των ευμετάβλητων τιμών της ενέργειας. Πλέον εσείς αποφασίζετε για το εύρος του λογαριασμού ρεύματος και το σπίτι σας δεν είναι απλώς ένα καταφύγιο, αλλά μια πηγή ενέργειας.

Αυτό το πρόγραμμα σας δίνει τα ηνία και τη δυνατότητα να ελέγχετε την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Πρόκειται για τη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ των αναγκών σας σε ενέργεια και της αξιοπιστίας του ηλεκτρικού δικτύου.

Η Φωτοστέγη δεν είναι απλώς ένα προϊόν. Είναι ένας νέος, επαναστατικός τρόπος να ζείτε. Είναι ο δικός σας προσωπικός σταθμός παραγωγής ενέργειας, τοποθετημένα στη στέγη του σπιτιού ή της επιχείρησής σας . Με την Φωτοστέγη, το σπίτι σας ή η επιχείρησή σας δεν καταναλώνει πλέον μόνο ρεύμα, αλλά και το παράγει.

Φανταστείτε τις ακτίνες του ήλιου να συναντούν τη στέγη σας, πυροδοτώντας μια διαδικασία που καταλήγει στο να καθιστά το σπίτι σας αυτάρκες σε ηλεκτρική ενέργεια. Αυτή είναι η Φωτοστέγη.

Η Φωτοστέγη έχει κατασκευαστεί σχολαστικά, προσαρμοσμένη στο να καλύπτει τις ενεργειακές ανάγκες του σπιτιού σας και έχει διαμορφωθεί για να μειώσει την εξάρτησή σας από το ηλεκτρικό δίκτυο.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Η Φωτοστέγη στοχεύει επίσης στην ελάφρυνση των οικονομικών επιβαρύνσεων που συνοδεύουν την κατανάλωση ενέργειας, συμβάλλοντας στη μείωση του ενεργειακού κόστους.

Η Φωτοστέγη λειτουργεί με μια πολύ απλή αρχή: μετατρέπει το σπίτι σας σε κόμβο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Το δημόσιο δίκτυο εδώ λειτουργεί σαν συνεργάσιμος, αξιόπιστος φίλος που αποθηκεύει με ασφάλεια την περίσσεια ηλεκτρική σας ενέργεια όταν δεν χρησιμοποιείται και σας την προσφέρει πίσω όταν τη χρειάζεστε.

 

«Τι συμβαίνει όμως σε διακοπές ρεύματος;»

Μην ανησυχείτε, το έχουμε καλύψει και αυτό. Με την Φωτοστέγη, μπορείτε να αποθηκεύσετε αρκετή ηλεκτρική ενέργεια για να αντέξετε αυτές τις απροσδόκητες διακοπές ρεύματος, ενισχύοντας περαιτέρω την ανεξαρτησία σας από το δημόσιο δίκτυο.

Τι σημαίνουν όλα αυτά για εσάς;

Πολλά, στην πραγματικότητα. Για αρχή, πείτε αντίο στο κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος. Επιπλέον, απολαύστε μειωμένα έξοδα θέρμανσης, ενώ αν είστε ιδιοκτήτης ηλεκτρικού οχήματος, περιμένετε ελαχιστοποιημένα έξοδα μετακίνησης. Ουσιαστικά, η Φωτοστέγη ανοίγει το δρόμο για ένα πιο φωτεινό, πιο πράσινο, πιο αυτάρκες μέλλον.

Η σχέση με την Kiefer, είναι κάτι περισσότερο από μια απλή επιχειρηματική συναλλαγή. Είναι η αρχή ενός ταξιδιού προς ένα βιώσιμο μέλλον.

Είμαστε οι συνεργάτες σας σε αυτήν την προσπάθεια, κρατώντας σας στο χέρι σε κάθε βήμα της διαδικασίας εγκατάστασης, και όχι μόνο. Πιστεύουμε στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης μέσω της διαφάνειας, διασφαλίζοντας ότι κατανοείτε κάθε πτυχή της επένδυσής σας.

Και δεν κάνουμε συμβιβασμούς στην ποιότητα. Όταν επιλέγετε την Kiefer, επιλέγετε φωτοβολταϊκά συστήματα υψηλής απόδοσης σε ασυναγώνιστες τιμές, υπερσύγχρονους μετατροπείς και συσσωρευτές Huawei, ηλιακούς συλλέκτες Longi υψηλής απόδοσης, στιβαρές βάσεις στήριξης Alumil και μετρητές ακριβείας Elgama electronica.

Σας έχουμε και εκεί καλυμμένους. Σε μια μοναδική συνεργασία με την Εθνικη, παρέχουμε, στους πελάτες της, τους πιο ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης για να διασφαλίσουμε ότι όλοι μπορούν να αντέξουν οικονομικά την Φωτοστέγη. Είτε είστε είτε δεν είστε δικαιούχος του προγράμματος επιχορήγησης, να είστε βέβαιοι πως καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια στο να κάνουμε την Φωτοστέγη προσβάσιμη σε όλους.

Είστε έτοιμοι να κάνετε το πρώτο σας βήμα προς ένα πιο φωτεινό και βιώσιμο μέλλον; Με την Kiefer, αυτό το μέλλον ξεκινά σήμερα. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα και ας χτίσουμε μαζί ένα πιο πράσινο μέλλον.

Φόρμα επικοινωνίας

elΕλληνικά